Honduras Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Honduras

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$42
PER DAG
37
PER DAG
Honduras Autoverhuur - Vanaf 42 USD / Vanaf 37 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Honduras

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Honduras

De Honduras Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Honduras.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Honduras en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Maak een reis naar Honduras

Honduras is een land gelegen in het centrale deel van Zuid Amerika. In de meeste gevallen heette dit land Spaans Honduras om deze te onderscheiden van de Brits-Honduras, die in de modern-dag staat van Belize veranderde. Grenzend aan het zuidoosten van dit land ligt Nicaragua, naar het zuidwesten El Salvador, ten zuiden ligt de Stille Oceaan, in het noorden is de Golf van Honduras en in het westen is Guatemala.

Het land had voorheen veel inheemse culturen, met name de Maya's zijn hiervan bekend. Het land werd bezet door Spanje en de Spaanse taal werd in de 16e eeuw geintroduceerd. Honduras werd onafhankelijk in het jaar 1821 en is sindsdien een republiek. Het land heeft een oppervlakte van ongeveer 112.492 km2 en een bevolking van meer dan 8 miljoen mensen.

Toelatingseisen

Om naar Honduras af te reizen heeft u een geldig paspoort nodig, deze dient nog zes maande langer geldig te zijn vanaf het moment dat u voet zelf op Honduras. Wanneer u met kinderen reist is het aangeraden om contact op te nemen met de ambassade om te achterhalen wat de regelgeving is met betrekking op de paspoorten.

Vervoer in Honduras

Het beste vervoermiddel in dit land is normaal gesproken afhankelijk van het gebied dat u bezoekt. Als u het vasteland bezoeken, dan zijn bussen het goedkoopste vervoermiddel. Langs de Mosquito kust zijn kano's en boten  de enige mogelijke vervoermiddelen. Veerboten vervoeren u vanaf het vastland naar de Bay eilanden. Wanneer u op de eilanden bent kunt u ook gebruik maken van taxi's.

Autoverhuur in dit land is beschikbaar in verschillende steden, en ook op Roatan eiland. Veel Amerikaanse bedrijven hebben verhuur plaatsen op de luchthavens van San Pedro Sula en Tegucigalpa. De tarieven om een auto te huren zijn normaal laag, alleen als u een auto huurt van een bedrijf buiten de luchthaven, kunnen de kosten oplopen. De kosten voor het huren van een auto liggen gemiddeld tussen de 30 en 60 dollar voor een dag. U kunt gemakkelijk rondtoeren omdat de belangrijke wegen goed onderhouden en modern zijn.

De Must See plaatsen in Honduras

 • De santé wellnesscentrum Day Spa in roatan

Dit is de meest bijzondere attractie in Roatan. Het heeft een prachtige spa en ligt in een tropische omgeving samen met uitzonderlijke Caribische uitzichten. U kunt kiezen om uw spa ervaring zo rustgevend mogelik te laten zijn met de ervaring van de volledige spa en massage therapie collectie, en u kunt dineren in direct na een mooie ervaring in de Jacuzzi.

 • Spa Baan Suerte, zanderige baai

Het is gelegen in een van de mooiste tuinen van Roatan. De spa Baan Suerte is een rustig toevluchtsoord en het heeft een zandstrand waar zwemmen, Snorkelen, wandelen of gewoon zitten en genieten van het prachtige landschap mogelijk is.

 • Enomis duikers

De Enomis duikers is een full-service PADI centrum gelegen in de halve Moonbay, in het westelijke deel van Roatan, Honduras.Deze plaats geeft alle beschikbare cursussen van PADI en verricht duik tours aan de meer dan 40 sites op de Roatan rif. Zij verzorgen hun cruise schip klanten door een speciale duik uit te voeren.

Geniet van al deze bestemming en meer, met een goedkope huurauto.

De Honduras Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Honduras over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Honduras.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Honduras.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Honduras. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Honduras met dagprijzen

  Luchthaven
  • La Ceibe Luchthaven
  • Roatan Luchthaven
  • San Pedro Sula Luchthaven
  • Tegucigalpa Luchthaven
  Stad
  • La Ceiba
  • San Pedro Sula

  Een deel van Ecommerce Group Ltd